Consultaties

Consultaties zijn steeds op afspraak. Je kan mij telefonisch contacteren op het nummer 0478/314.825. Indien ik niet onmiddellijk bereikbaar ben, kan je jouw naam en nummer achterlaten en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Ook kan je mij contacteren via mail: danica.naudts@outlook.com. Voor dringende zaken contacteer je mij best telefonisch. Je mag mij steeds vrijblijvend contacteren. We kunnen dan eventueel een eerste sessie vastleggen, waarin verder praktische zaken zullen besproken worden.

Ik werk onder flexibele uren op ma-di-do-vrij.
Indien het niet mogelijk is uw afspraak na te komen, gelieve dit meer dan 24u op voorhand te laten weten. Anders behoud ik mij het recht de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

Frequentie van de sessies

Dit wordt steeds in overleg bepaald. Op het einde van een sessie wordt indien mogelijk onmiddellijk een nieuwe sessie vastgelegd.

 

Duur van de therapie

Dit is een sterke variabele. Daar ik het belangrijk vind zorg op maat te kunnen garanderen, zal dit individueel afhankelijk zijn en pas duidelijk worden na verloop van een aantal sessies.