Team

Pasfoto Stijn

Stijn

Sinds Maart 2020 werkt ook Stijn in de praktijk als psychotherapeut en perinataal verliesconsulent.
U kunt hem contacteren via volgende contactgegevens:

Tel. 0484/90.25.85
Mail. Stijnhenderick@gmail.com
Website. wwww.stijnhenderick.be
Adres. Zandberg 3, 9940 Evergem.

Stijn Henderick, geboren te Gent op 1987, startte na zijn middelbare studies met de opleiding verpleegkunde, aan de Hogeschool Gent, campus Vesalius. Als snel werd duidelijk dat hij affiniteit had met de geest en psyche van de mens, en koos dan ook voor de afstudeerrichting psychiatrische verpleegkunde.

Na zijn studies, werkte hij een 7 tal jaar in het Psychiatrisch Ziekenhuis Sleidinge, en dit op diverse afdelingen, overdag en 's nachts. Overtuigd van de community care gerichte ontwikkelingen binnen de psychiatrie, zette hij de stap naar het Outreach team, gelieerd aan CAW Antwerpen, alwaar hij, naast zijn werk als outreachend psychiatrisch verpleegkundige, ook 1 van de mede oprichters werd van het Mobiel Psychiatrisch Team (MPT) voor dak- en thuislozen. In 2019 keerde hij terug naar het Gentse, alwaar hij voor de job van Begeleider in het Mobiel Crisis Team Gent Noord op zich nam.
In 2015 startte hij met de studies Integratieve Psychotherapie aan de AIHP te Gent, in samenwerking met VIVES Kortrijk en schreef in het kader hiervan zijn thesis omtrent rouw bij vaders na zwangerschapsverlies.
In 2020 vangt hij de opleiding 'Perinataal Verliesconsulent' aan, ingericht door Sterrenkinderen, i.s.m UZ Antwerpen en hogeschool UCLL Diest.

 

 

Mieke

Sinds september 2021 werkt ook Mieke in de praktijk. Je kan haar bereiken via volgende contactgegevens:

Tel. 0472/98.15.62
Mail. info@m-i-e.be
Website. www.m-i-e.be
Adres. Zandberg 3, 9940 Evergem
& Kanaalstraat 39, 9940 Evergem.

Mieke Van Hecke is docent & trainer mindfulness, mental coach & loopbaancoach. Ze heeft sinds 2011 haar eigen coachpraktijk in Ertvelde-Rieme, MIE - Mindful In Evenwicht. Zowel particulieren, organisaties als professionelen kunnen beroep doen op Mieke.

In onze groepspraktijk zal zij volgende expertise inzetten:

-mindfulness
-stress & burn-out begeleiding (incl. re-integratie)
-positieve mindset & veerkracht
-loopbaanbegeleiding

Mieke zal in de groepspraktijk zitten op woensdagnamiddag - en avond. Op andere dagen kan je terecht in haar praktijk.

 

 

Hannelore

Sinds april 2022 werkt ook Hannelore in de praktijk als Klinisch Psycholoog. Je kan haar bereiken via volgende contactgegevens:

Tel. 0468/57.59.75.
Mail. hannelorevandeneynde@outlook.com
Adres. Zandberg 3, 9940 Evergem

Hannelore Vanden Eynde (°1992) studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Gent als Master in de Klinische Psychologie. Daarna deed zij binnen verschillende settingen ervaring op met kinderen, jongeren en volwassenen. Zo heeft zij kort na haar studies als zelfstandige in een multidisciplinaire groepspraktijk met kinderen en jongeren gewerkt. Daarna coachte zij tijdens haar doctoraatsstudies vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling en deed ze onderzoek naar de invloed van het krijgen van een kindje op mentaal welbevinden bij koppels.

Hannelore volgde de opleiding Trauma Focused Cognitive Behavioral Therapy (TF-CBT) aan RINO te Amsterdam en volgde daarnaast kleinere workshops en opleidingen om zich verder te specialiseren. Zij specialiseerde zich onder andere in vluchtelingen en trauma. In september 2022 start zij met de opleiding integratieve psychotherapie aan de AIHP te Gent.

Hannelore is als psycholoog erkend door de psychologencommissie (Erk.nr. 922.117.443).